Femeia.

O femeie puternica nu se naste asa, ci devine. Cand viata o loveste , ea reuseste sa se ridice. Cand e supusa sa faca un pas in spate , ea incearca din rasputeri sa faca doua in fata . Si reuseste. O femeie puternica stie ca prietenia e sfanta , dar nu depinde de nimeni.
Are sufletul fragil, plin de cicatrici. Isi va darui inima oricui crede ea ca merita , desi s-ar putea sa si-o recupereze in bucati. Dar puterea ei consta in faptul ca e dispusa sa riste din nou , doar pentru a mai simti macar pentru cateva clipe fericirea.
Nu este perfecta. Ea isi poarta defectele cu mandrie , ca pe un accesoriu. Nu incearca sa le mascheze . Te face sa vezi doar frumusetea din ele .
Puterea nu vine odata cu fericirea . O femeie puternica nu poate fi in fiecare moment al vietii sale la fel de curajoasa. In momentele de agonie , puterea vine dinlauntrul ei . Nu isi poarta durerea precum o cruce , o percepe ca fiind un sentiment inevitabil.
Stie ca in drumul vietii va avea de trecut de ziduri imposibile. Dar pentru ea , nimic nu e imposibil. Stie ca coliziunea e inevitabila , dar paseste gratios cu capul sus si desi se loveste dur , nu plange . Asteapta . Stie ca timpul ii e cel mai bun aliat , ca el e leacul la orice durere si ca ii va vindeca chiar si cele mai adanci rani. Apoi va plange , la fel de mult cat ar rade pentru ca nu ii este frica sa-si arate sentimentele.
O femeie puternica stie sa se bucure de lucrurile simple. Frumusetea lor consta din efemeritatea de care dau dovada. Stie ca atunci cand simte primul miros de primavara sa opreasca putin timpul si sa inspire adanc , sa-si imprime parfumul florilor in memorie . Cand apare prima raza de soare , se opreste si ii absoarbe putin din caldura si lumina . Astfel , isi pastreaza intr-un colt al sufletului toate amintiriile care ii starnesc un zambet pe fata pentru ca mai apoi , cand intunericul isi face loc in viata ei , sa aiba de ce sa se agate , sa abia pentru ce a mai respira in fiecare secunda.
Are vise , teluri , idealuri . Si are un plan pentru fiecare . Desi poate in mintea ei lucrurile sunt total dezorganizate , reuseste cu fiecare propozitie sa te intimideze . Face si ea greseli. Dar invata din ele. Daca nu , incearca , din nou si din nou. Pentru ea nu exista imposibil , doar greu de atins.
Acest tip de femeie poseda un mister aparte. Radiaza prin simplitate , gesturi , stil vestimentar. Nu o vei cunoaste niciodata intru-totul .Cu fiecare lacrima si fiecare raset isi graveaza pe piele propria poveste . Va fi suficient de desteapta pentru a nu impartasi chiar si cele mai ascunse ganduri ale sale , dar indeajuns de deschisa pentru a te face sa vrei sa o asculti din nou si din nou.
We all have the strength in us. It`s our decision to use it or not.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s