Love…

„Lose your mind and love…”

Iubirea?

Da, exista! Pretutindeni! Tu iubesti? Eu iubesc… eu TE  IUBESC. Toti iubim macar o data in viata. Iubirea este ceva care ne face fericiti…(o „chestie” ). Datorita ei ne trezim cu zambetul pe buze, trecem visatori printr-o zi care urma sa fie greoaie de fapt si adormim fericiti si nerabdatori ca maine va fi o noua zi…plina de iubire. Tot ea ne face optimisti si plini de viata…

Hmm..Te iubesc.. aceste cuvinte sunt atat de uzate, atat de simple incat pot fi spuse foarte usor de oricine oricui. Cuvinte cu forma, dar fara esenta.

 Iubirea ta imi da viata. Te iubesc si asta ma face sa fiu mai buna, mai frumoasa, mai intelegatoare, dar iubirea ta pentru mine ma face sa fiu cea mai buna, cea mai frumoasa, cea mai intelegatoare. “Te iubesc” e putin spus. “Te ador” parca se apropie de ceea ce simt eu pentru tine. Eu te iubesc mai mult decat… te iubesc, te ador mai mult decat …te ador, te ador mai mult decat ieri si mai putin decat maine. Privirea ta imi da aer, existenta ta ma face sa fiu constient de existenta mea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s